TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 23 april 2012

Werknemers kiezen vaker voor carrièreswitch

Meer dan de helft van de werknemers probeert een carrièreswitch te maken als gevolg van de economische crisis. En ongeveer een derde van de werknemers geeft aan een carrièreswitch te overwegen als er iets beters op hun pad komt. Slechts 15 procent laat de economische crisis hun carrière niet beïnvloeden. Dit blijkt uit wereldwijd onderzoek onder ruim 4600 bezoekers van Monsterboard.nl.

Lees verder

Nieuws, 17 april 2012

Gebrek aan communicatie binnen bedrijven

Een grote meerderheid van de werknemers, 70 procent, verdenkt management en directie ervan zaken achter te houden voor het personeel. Tevens blijkt dat 38 procent van de ondervraagden zelf organisatienieuws moet achterhalen, omdat dit niet wordt gecommuniceerd. Slechts 20 procent van de werknemers wordt persoonlijk op de hoogte gebracht door directie of leidinggevende. Dit blijkt uit onderzoek van de Nationale Vacaturebank onder bijna 1000 respondenten.

Lees verder

Nieuws, 10 april 2012

Nieuwe werknemers snel weer weg

Pas aangenomen werknemers lijken niet erg loyaal te zijn naar hun nieuwe werkgever toe. De meerderheid blijft massaal uitkijken naar interessante(re) banen bij andere bedrijven. Slechts 29 procent van de nieuwe medewerkers gaat volledig voor de nieuwe functie. Dit blijkt uit een onderzoek van StepStone onder bijna 16.000 werknemers uit acht Europese landen.

Lees verder

Volg ons via