TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 29 augustus 2013

Flexibel personeel wordt minder opgeleid

DEN HAAG - Organisaties met relatief veel tijdelijk personeel investeren doorgaans minder in opleidingen en personeelsbeleid. Hierdoor kan de kwaliteit van het personeel en daarmee van de organisatie op termijn in het geding komen, volgens een woensdag gepubliceerd onderzoek van organisatieadviesbureau Berenschot en HR Strategie.

Lees verder

Nieuws, 27 augustus 2013

Collegiale sollicitant krijgt hoger startsalaris

Sollicitanten die zeggen behulpzaam te zijn voor hun collega’s starten met een hoger maandelijks salaris dan sollicitanten die aangeven zich vooral te richten op hun eigen taken. Dit blijkt uit een experiment van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Lees verder

Nieuws, 19 augustus 2013

De Nederlandse werknemer bespreekt bijna alles

Den Haag - Nederlandse werknemers kennen maar weinig onderwerpen waarover zij nooit iets zullen vertellen tegenover hun collega's. Praten over je bedgeheimen is voor de meesten wel een absoluut taboe. De helft geeft aan hier nooit over te beginnen tegen collega's.

Lees verder

Nieuws, 14 augustus 2013

Werkgevers schrikken van de laatste groeicijfers

DEN HAAG - MKB Nederland en VNO-NCW zeggen zeer geschrokken te zijn door de laatste groeicijfers van de Nederlandse economie. Nederland blijft pijnlijk achter, concluderen de werkgeversorganisaties.

Lees verder

Nieuws, 11 augustus 2013

'Sterke daling van Nederlandse uurlonen'

DEN HAAG - Nederland staat genoemd in het groepje Europese landen waar de gemiddelde uurlonen sinds medio 2010 het sterkst zijn gedaald. Dat meldde de BBC zondag op basis van gegevens van de Britse overheid.

Lees verder

Nieuws, 6 augustus 2013

Baanzekerheid dé bindende factor voor medewerkers

In tijden van economische crisis is baanzekerheid, naast het plezier in werk en de werksfeer, de belangrijkste factor voor medewerkers wanneer het gaat om betrokkenheid bij de werkgever. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Werkbeleving in Nederland 2013’ van Integron.

Lees verder

Nieuws, 6 augustus 2013

Lunchen aan bureau verhoogt productiviteit

Medewerkers die lunchen aan hun bureau blijken beter gefocust en productiever in de middag in vergelijking met collega’s die hun pauze niet op de werkplek doorbrengen. Dit blijkt uit onderzoek van de Humboldt Universiteit in Berlijn.

Lees verder

Volg ons via