TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 29 december 2011

Ondernemers MKB positief over 2012

De ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) kijken ondanks de economische crisis met vertrouwen naar 2012. Het nieuwe jaar wordt als positief ervaren, ondernemers willen verder groeien en blijven investeren. Dit blijkt uit een peiling van BusinessCompleet.nl onder ruim 900 ondernemers.

Lees verder

Nieuws, 23 december 2011

Recordhoogte aantal startende ondernemers

Ondanks, of wellicht dankzij, de huidige economische omstandigheden blijft het aantal mensen dat een eigen bedrijf start toenemen. Vorig jaar starten 123.660 ondernemers een nieuw bedrijf, dit aantal was in november van dit jaar al hoger. Dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel.

Lees verder

Nieuws, 21 december 2011

Werknemer ontvangt liever bonus dan kerstpakket

Een ruime meerderheid van de Nederlandse werknemers ontvangt liever een kerstbonus dan een kerstpakket, geschenkbon of donatie aan een goed doel. Dit blijkt uit een enquête onder ruim 500 respondenten uitgevoerd door Unique.

Lees verder

Nieuws, 16 december 2011

Meerderheid werknemers werkt tijdens feestdagen

Wereldwijd werkt meer dan de helft van alle werknemers tijdens de kerstperiode. In Nederland ligt dit aantal op 59 procent, waarvan 36 procent op kantoor werkt. Het productiviteitsniveau ligt echter wel lager in deze periode. Dit blijkt uit onderzoek van Regus onder meer dan 12.000 werknemers uit 85 landen.

Lees verder

Nieuws, 13 december 2011

Werkzoekenden kiezen nog niet massaal voor social media

Slechts een klein deel van de Nederlandse werkzoekenden maakt gebruikt van social media, zoals Twitter en LinkedIn, bij het vinden van een nieuwe baan. De meerderheid zoekt nog steeds in de ‘ouderwetse’ vacaturebanken. Dat blijkt uit een peiling van Jobbird.com onder 1367 respondenten.

Lees verder

Nieuws, 8 december 2011

Flexwerken stimuleert gezond gedrag

Werknemers die flexibel werken gaan zich hierdoor gezonder gedragen, wat resulteert in werknemers die zich beter en gezonder voelen. Dit blijkt uit een onderzoek van de University of Minnesota onder ruim 600 kantoormedewerkers.

Lees verder

Nieuws, 6 december 2011

Mannen en fulltimers werken vaker over

Ruim één op de drie werknemers werkt regelmatig over. Mannen vaker dan vrouwen en werknemers met een fulltime baan maken meer extra uren dan hun parttime collega’s. De meeste overwerkers zijn te vinden in de informatie- en communicatiesector, in de bouw de minste. Dit blijkt uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat gisteren werd gepubliceerd.

Lees verder

Nieuws, 2 december 2011

TopLocal Recruitment wenst u fijne feestdagen!

Lees verder

Volg ons via