TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 31 januari 2012

Nederlandse werkgever krijgt ruimvoldoende

Nederlandse werknemers blijken best tevreden te zijn met hun werkgevers. Dit blijkt in ieder geval uit onderzoek dat Intermediair liet uitvoeren onder ruim 1100 Nederlandse werknemers.

Lees verder

Nieuws, 20 januari 2012

Saai werk slecht voor gezondheid

Heb je geen plezier meer in je werk? Lijd je inmiddels aan chronische verveling? Dan ben je helaas niet de enige. Uit Brits onderzoek is gebleken dat een kwart van de kantoormedewerkers zich verveelt onder werktijd. En dit heeft directe gevolgen voor hun psychische en fysieke gezondheid.

Lees verder

Nieuws, 17 januari 2012

MKB verwacht dit jaar groei

Een grote meerderheid, bijna driekwart, van de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf verwacht dit jaar groei. En ruim de helft denkt in 2012 nieuwe werknemers aan te nemen. Dit blijkt uit de MKB Marktmonitor 2011/2012, waarvoor bijna 4000 ondernemers zijn ondervraagd.

Lees verder

Nieuws, 13 januari 2012

Nieuwe werken leidt tot meer werktevredenheid

De meerderheid van de hoogopgeleide werknemers is bijzonder positief over het feit dat zij een deel van hun werk thuis kunnen verrichten in plaats van op de zaak. Thuiswerkers kunnen zich over het algemeen thuis beter concentreren en hebben een goede balans tussen werk en privé. Dit blijkt uit onderzoek van Intermediair onder 11.000 hoogopgeleide medewerkers van Nederlandse bedrijven.

Lees verder

Nieuws, 10 januari 2012

Employer brand belangrijker dan salaris

Uit onderzoek van Effectory onder ruim 300.000 Nederlandse werknemers blijkt dat trots zijn op de organisatie waar men voor werkt belangrijker is, voor de tevredenheid en inzet van medewerkers, dan de hoogte van het salaris.

Lees verder

Nieuws, 6 januari 2012

Goede voornemens werknemers 2012: nieuwe baan en hoger salaris

Veel Nederlandse werknemers nemen zich voor om in 2012 op zoek te gaan naar een nieuwe baan en hopen deze uiteraard te dit jaar te vinden. Dit blijkt uit onderzoek van Monsterboard.nl onder ruim 300 respondenten.

Lees verder

Volg ons via