TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 31 januari 2013

Buma vreest voor massale werkloosheid

DEN HAAG - Als het kabinet op deze voet verder gaat komen de desastreuze werkloosheidscijfers van de jaren tachtig in beeld, zegt CDA-fractievoorzitter Sybrand Buma.

Lees verder

Nieuws, 25 januari 2013

Crisis maakt werknemer serieuzer

Zo’n 60 procent van de Nederlandse werknemers zet zich meer in voor zijn werkgever in tijden van crisis, om zo bij te dragen aan succes. Dit blijkt uit onderzoek van Mindjet onder 1005 Nederlandse werknemers, in diverse branches en functies.

Lees verder

Nieuws, 23 januari 2013

'Wegebben crisissfeer helpt economie vooruit'

DEN HAAG - De acute crisissfeer in de wereldeconomie is verdwenen, waardoor het vertrouwen kan terugkeren en de groei in de loop van het jaar kan aantrekken. Dat stellen economen van ABN Amro in een woensdag gepubliceerd rapport.

Lees verder

Nieuws, 22 januari 2013

Meeste werknemers houden netto meer loon over

DEN HAAG - Veel Nederlanders zullen deze week blij zijn met hun eerste loonstrook van 2013. Werknemers die bruto meer dan 1750 euro per maand verdienen, houden netto meer over.

Lees verder

Nieuws, 21 januari 2013

Mannen werken vaker parttime

DEN HAAG - Mannen kiezen er steeds vaker voor om in deeltijd te gaan werken. Begin 2001 hadden 12 procent van de mannen een deeltijdbaan, in het derde kwartaal van 2012 was dat 17 procent. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekendgemaakt.

Lees verder

Nieuws, 18 januari 2013

De beste werkplekken van Den Haag

Wat is de beste buiten-de-deur-werkplek van Den Haag? Dat is de vraag die Intermediair haar lezers stelde.

Lees verder

Nieuws, 16 januari 2013

Nederlander ziet werkdruk toenemen

DEN HAAG - Een derde van de Nederlandse werknemers in het midden- en kleinbedrijf zegt dat de werkdruk het afgelopen jaar is toegenomen.

Lees verder

Nieuws, 15 januari 2013

'Meer pensioenrechten voor jongeren'

DEN HAAG - De Autoriteit Financiële Markten (AFM) wil dat jongeren voor hun pensioenpremie hogere pensioenrechten krijgen.

Lees verder

Nieuws, 11 januari 2013

Stijging loonkosten voor horeca, zorg, schoonmaak en detailhandel.

DEN HAAG – Werkgevers in de horeca, detailhandel en zorg krijgen dit jaar te maken met flink hogere loonkosten. Deze bedrijven moeten namelijk meer werkloosheidspremie gaan afdragen.

Lees verder

Nieuws, 8 januari 2013

De stijging van de werkloosheid eurozone houdt aan

DEN HAAG - De werkloosheid in de eurozone is in november voor de vierde maand op rij gestegen en komt uit op 11,8 procent van de beroepsbevolking. Het is een stijging van 0,1 procent. het cijfer is door het Europese bureau voor de statistiek Eurostat dinsdag bekendge maakt. In november 2011 zat 10,6 procent zonder werk.

Lees verder

Volg ons via