TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment

Nieuws, mei 2012

Nieuws, 27 maart 2012

De valkuilen van Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken krijgt steeds meer aanhang, maar helaas werkt deze manier van werken niet voor iedereen. Werknemers die behoefte hebben aan structuur komen zichzelf tegen en kunnen de grote eigen verantwoordelijkheid niet aan. Thuis werken en flexibele werktijden motiveren hen niet om zichzelf te verbeteren en beter te presteren.

Lees verder

Nieuws, 20 maart 2012

Hypotheek ook voor flexwerkers?

Het aantal zzp’ers en werknemers met een tijdelijk contract neemt toe, de arbeidsmarkt verandert. De banken daarentegen blijven, voor het verstrekken van een hypotheek, kijken naar baanzekerheid in plaats van werkzekerheid. En hier moet verandering in komen, zo vinden onder andere Vereniging Eigen Huis en GroenLinks-kamerlid Klavers.

Lees verder

Nieuws, 13 maart 2012

Kabinet kan weinig besparen op arbeidsmarkt

Afgelopen zaterdag, 10 maart 2012, stond er een interessant interview in de Volkskrant met Ton Wilthagen, Tilburgse Hoogleraar Arbeidsmarkt. In het artikel geeft Wilthagen zijn visie op de toekomstige bezuinigingen van het kabinet.

Lees verder

Nieuws, 6 maart 2012

Oudere werknemers vinden minder snel een baan

Oudere werknemers bevinden zich in een moeilijke positie op de huidige arbeidsmarkt. Het aantal 55-plussers dat vorig jaar werd aangenomen daalde met 5 procent en slechts 2 procent van de vacatures werd vervuld door een 55-plusser. Dit blijkt uit de jaarlijkse rapportage van het UWV.

Lees verder

Nieuws, 2 maart 2012

Efficiëntie is belangrijkste voordeel van Het Nieuwe Werken

In de file staan zorgt dagelijks voor veel ergernis, maar het vermijden van files blijkt niet als grootste voordeel van Het Nieuwe Werken gezien te worden. Efficiëntie en balans tussen werk en privé zijn voor zowel werkgever als werknemer de belangrijkste voordelen. Dit blijkt uit online onderzoek van ISBW Opleiding en Training.

Lees verder

Volg ons via