TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 27 maart 2014

Beste werkgevers van 2014: SAS, ORMIT & Tony's Chocolonely

Op 25 maart zijn de Best Workplaces 2014 van Nederland bekend gemaakt. Bij deze verkiezing worden winnaars gekozen in drie verschillende categorie├źn, namelijk; Large & Multinational companies, Medium Sized Enterprises en Small & Young Enterprises.

Lees verder

Nieuws, 17 maart 2014

Werkvloer telt meer vijftigers dan dertigers

In 2013 waren er in Nederland voor het eerst meer vijftigers dan dertigers op de werkvloer te vinden. Dat blijkt maandag uit de zogenoemde generatie-index van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder

Nieuws, 17 maart 2014

De vrouw werkt in Nederland te veel parttime

Parttime werken zorgt voor een lagere arbeidsproductiviteit en daarmee voor minder economische groei. Dat is een zwakte van de Nederlandse economie, zegt adjunct-secretaris-generaal Yves Leterme van denktank OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) maandag in een interview met het AD.

Lees verder

Nieuws, 11 maart 2014

Werkgevers positief over werkgelegenheid

In tegenstelling tot de ontmoedigde werkzoekenden zijn de werkgevers, voor het eerst sinds 2 jaar tijd, weer positief gestemd over de verwachte werkgelegenheid voor het tweede kwartaal van 2014. Dit blijkt uit onderzoek van Manpower onder 750 werkgevers.

Lees verder

Nieuws, 11 maart 2014

Werkzoekenden verwachten geen baan te vinden

In 2013 waren veel werkzoekenden pessimistisch over het vinden van een nieuwe baan. Zij achten de kans op succes zo klein dat ze niet eens meer de moeite namen om naar werk te zoeken. Vooral 55- tot 65-jarigen zagen het somber in. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS.

Lees verder

Nieuws, 4 maart 2014

Toename bedrijfsinvesteringen in 2014

De Nederlandse economie klimt langzaam uit het dal van de crisis. Dit jaar wordt een groei verwacht van 0,75 procent en dat zal naar verwachting oplopen tot 1,25 procent in 2015.

Lees verder

Volg ons via