TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 27 mei 2011

Young Professional of the Year 2011

Gisteravond werd de jaarlijkse Young Professional of the Year verkiezing gehouden. De jury heeft Babouschka van Bilsen gekroond tot Young Professional of the Year 2011. Zij viel op door haar veelzijdigheid, creativiteit, leiderschapskwaliteiten en goede zelfreflectie. Een echte teamplayer met lef.

Lees verder

Nieuws, 24 mei 2011

Werkgevers op zoek naar toptalent

Een derde van de werkgevers wereldwijd heeft moeite met het vinden van goed gekwalificeerd personeel, ondanks het huidige ruime aanbod op de arbeidsmarkt. In Nederland zegt zeventien procent van de werkgevers dit probleem te ervaren. Japan is hierin koploper met tachtig procent van de werkgevers. Dit blijkt uit onderzoek onder 40.000 werkgevers in 39 landen, uitgevoerd door de ManPowerGroup.

Lees verder

Nieuws, 20 mei 2011

Social media stimuleert en inspireert werknemers

Werknemers worden door het gebruik van social media innovatiever en creatiever, dit blijkt uit onderzoek van TNO. Een opvallende uitkomst, want eerder bleek uit het onderzoek van internetexpert Jim Stolze dat social media voor sommige mensen een stortvloed aan informatie oplevert. Waardoor zelfs emotionele uitputting zou kunnen ontstaan.

Lees verder

Nieuws, 17 mei 2011

Balans werk en privé van groot belang

De balans tussen werk en privé is een belangrijk punt voor werknemers, vooral ouders willen deze balans behouden zodat hun kinderen niets te kort komen. Uit onderzoek blijkt dat 87% van de Nederlandse werknemers met kinderen vindt dat werk en gezinsleven goed te combineren is. Een goede balans zorgt voor duurzame inzetbaarheid, wanneer de balans verstoord wordt leidt dit tot uitval. Aldus het onderzoek van Arbo Unie onder ruim 19.000 werknemers.

Lees verder

Nieuws, 13 mei 2011

Proefwonen in Den Haag voor forenzen

Kom jij dagelijks met de auto of trein naar je werk in Den Haag en ben je die files en vertragingen helemaal zat? Dan biedt gemeente Den Haag je nu de mogelijkheid om te komen ‘proefwonen’. Forenzen krijgen door middel van dit project de kans om kennis te maken met de stad en te ervaren hoe het is om gewoon op de fiets naar je werk te kunnen gaan.

Lees verder

Nieuws, 10 mei 2011

Minder reistijd, een betere keuze

Ondanks het feit dat het aantal files in Nederland lijkt af te nemen, speelt de afstand tussen woonplaats en werkgever nog steeds een belangrijke rol bij de keuze voor een baan. Een te lange reistijd is voor zes op de tien werknemers de nummer één reden om niet voor een werkgever te kiezen. Het is dus handig om op de lokale arbeidsmarkt op zoek te gaan naar nieuw talent. Dit blijkt uit onderzoek van Intelligence Group onder ruim 15.000 personen.

Lees verder

Nieuws, 6 mei 2011

De verwachtingen van de ‘werknemer 2.0’

De werknemer 2.0, een term die regelmatig voorbij komt als het gaat over het nieuwe werken en flexibiliteit. De zogenaamde werknemer 2.0 verlangt een zekere mate van vrijheid, zelfstandig functioneren en maximale opleidingsmogelijkheden. De ‘klassieke’ arbeidscontracten voldoen voor deze groep niet meer, maar wat verwacht deze groep werknemers dan precies van werkgevers?

Lees verder

Volg ons via