TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 29 november 2012

Kabinet wil gesprek over arbeidskansen oudere

DEN HAAG - De arbeidskansen voor 55-plussers, het naar een andere baan begeleiden van werklozen, opleiding en scholing zijn centrale thema’s in het overleg dat het kabinet de komende tijd wil voeren met vakbonden en werkgeversorganisaties.

Lees verder

Nieuws, 27 november 2012

Werkgever spreekt ongezonde werknemer aan

De meeste werkgevers spreken werknemers aan op hun ongezonde levensstijl, wanneer het werk hieronder lijdt. Dit blijkt uit een enquête van MKB-Nederland onder 2000 ondernemers.

Lees verder

Nieuws, 15 november 2012

'Bodem crisis nog niet bereikt'

DEN HAAG - De gestegen werkloosheid en de toename van het aantal WW-uitkeringen geven voor minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) aan dat de bodem van de crisis nog niet bereikt is. 'Ik ben me ervan bewust dat het voor de mensen om wie het gaat een hard gelag is'', laat Asscher donderdag weten in een reactie op de recente cijfers van het Centraal Planbureau over de krimpende Nederlandse economie.

Lees verder

Nieuws, 8 november 2012

Ouderwetse bedrijven zorgen voor jeugdwerkloosheid

De jeugdwerkloosheid is niet alleen een probleem van de jeugd. Bedrijven die de vernieuwingen die Y-jongeren met zich meebrengen niet opnemen zijn niet meer ‘up to date’ en verliezen vitaliteit ofwel overlevingskracht. Door Aart Bontekoning en Marieke Grondstra De crisis slaat hard toe bij jongeren. Financiële bezuinigingen op het onderwijs en een afnemende financiële steun van thuis leiden tot minder vaak en minder verder studeren.

Lees verder

Nieuws, 3 november 2012

‘Secretaresse wordt community-manager’

DEN HAAG - Secretaresses veranderen onder invloed van nieuwe technologieën in community managers, zo voorspelt een trendwatcher naar aanleiding van een congres gewijd aan de toekomst van het beroep.

Lees verder

Nieuws, 2 november 2012

'Wereld van werk veroveren is veranderd'

AMSTERDAM - Social media spelen een steeds grotere rol bij het vinden van een nieuwe baan. Reden voor Aaltje Vincent om haar boek in een nieuw jasje te steken: Jobmarketing 2.0. NUzakelijk stelt de auteur drie vragen.

Lees verder

Volg ons via