TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 29 november 2013

Uitzenduren licht gestegen

DEN HAAG - Het aantal uitzenduren is in het derde kwartaal van dit jaar met 0,5 procent toegenomen ten opzichte van het kwartaal daarvoor. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek vrijdag bekend. Het is de eerste stijging van kwartaal op kwartaal na vijf achtereenvolgende periodes van een daling.

Lees verder

Nieuws, 21 november 2013

Vraag naar hoger opgeleiden neemt toe

De kans op een nieuwe baan voor hoogopgeleide werkzoekenden neemt weer toe. Het aantal vacatures voor deze doelgroep is afgelopen kwartaal met 8 procent toegenomen ten opzichte van vorig jaar. Het aantal vacatures voor (v)mbo'ers liet daarentegen een afname van 13 procent zien vergeleken met het derde kwartaal van 2012.

Lees verder

Nieuws, 15 november 2013

Optimisme onder cfo's neemt snel toe

Den Haag - Nederlandse financieel directeuren worden snel optimistischer over de financiële vooruitzichten van hun bedrijf.

Lees verder

Nieuws, 12 november 2013

Positieve berichten over flexbranche

De omzet in de flexbranche zal naar verwachting volgend jaar groeien met twee procent. Dit zal voornamelijk komen door de vraag naar personeel binnen exporterende sectoren.

Lees verder

Nieuws, 5 november 2013

Nationaal Salaris Onderzoek 2013

Afgelopen zomer vulden bijna 80.000 werknemers de enquête in op Intermediar.nl, waarin gevraagd werd naar de hoogte van het salaris maar ook naar secundaire voorwaarden.

Lees verder

Volg ons via