TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 26 september 2012

Managers hebben minder last van stress

DEN HAAG - Managers en leidinggevenden hebben veel minder last van stress dan medewerkers met een lage positie. Dat schrijft het NRC Handelsblad dinsdag op basis van een publicatie in het wetenschappelijke tijdschrift Proceedings of the National Academic of Sciences.

Lees verder

Nieuws, 18 september 2012

Fors minder vraag naar bouwspecialisten

RIJSWIJK - De vraag naar professionals op het gebied van bouw, civiel en ruimtelijke ordening is flink gekrompen. In het derde kwartaal van 2012 waren zulke werknemers 35 procent minder nodig dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat maakte arbeidsmarktmonitor Yacht maandag bekend.

Lees verder

Nieuws, 13 september 2012

'Werkzoekende checkt online imago niet'

DEN HAAG - Een groot deel van de Nederlandse werkzoekenden checkt voorafgaand aan een sollicitatie niet welke informatie er over zichzelf op internet te vinden is. Dat blijkt uit een onderzoek van uitzendbureau Unique onder 3000 werkzoekenden.

Lees verder

Nieuws, 13 september 2012

Crisis raakt innovatie bij bedrijven

PARIJS - De aanhoudende financiële en economische crisis trekt een zware wissel op innovatie. Dat schrijft de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in een rapport dat donderdag is gepubliceerd.

Lees verder

Nieuws, 12 september 2012

Verboden om te vertrekken

Denk je dat een goede collega of een medewerker wil vertrekken? Sla groot alarm. Het zijn altijd de besten die vertrekken, terwijl je hen met complimenten en waardering vaak kunt behouden.

Lees verder

Nieuws, 10 september 2012

'Na jaar recht op vaste baan'

DEN HAAG - Mensen met een tijdelijk contract moeten na één jaar recht krijgen op een vaste baan. Dat vindt driekwart van de ondervraagden in een onderzoek in opdracht van vakcentrale FNV. Hieruit komt ook naar voren dat 63 procent geen versoepeling van de ontslagbescherming wil. Maar 47 procent van de ondervraagden maakt zich niet méér zorgen dan voorheen, nu er in politiek Den Haag plannen liggen om het ontslagrecht te beperken de ontslagvergoeding fors te verlagen.

Lees verder

Nieuws, 5 september 2012

Nederland in economische top 5

DEN HAAG - Nederland is dit jaar gestegen naar de 5e plaats van meest concurrerende economieën ter wereld van het World Economic Forum (WEF). Dat is woensdag bekendgemaakt. Vorig jaar stond Nederland nog zevende. Het WEF publiceert jaarlijks een lijst van landen die het best presteren op terreinen als infrastructuur, financiële markten, gezondheidszorg en innovatie. Zwitserland eindigde dit jaar als 1e, gevolgd door Singapore, Finland en Zweden

Lees verder

Nieuws, 4 september 2012

Helft werknemers wil flexplek

Bijna de helft van de Nederlandse werknemers geeft de voorkeur aan een flexibele werkplek, daarnaast zou twee derde graag de eigen werktijden willen bepalen. Dit blijkt uit een onderzoek van het Kenniscentrum Werk & Vervoer, een samenwerkingsverband van vakcentrales FNV, CNV en MHP.

Lees verder

Volg ons via