TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 24 september 2013

Bedrijven reageren vaker op sollicitaties

Bedrijven reageren steeds vaker op sollicitaties. In voorgaande jaren reageerden een kwart van de organisaties niet op sollicitaties van ongeschikte kandidaten, in 2013 is dit gedaald naar 18 procent. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek Digitaal-Werven.

Lees verder

Nieuws, 17 september 2013

Prinsjesdag 2013: wat kunnen we verwachten?

Vandaag is het weer zover, de derde dinsdag van september, Prinsjesdag 2013 is een feit. Onze nieuwe koning, Willem-Alexander, maakte zijn primeur in de Ridderzaal. Ondanks zijn positieve insteek heeft hij ons heel wat hervormingen te melden.

Lees verder

Nieuws, 17 september 2013

Verdwijnen functie is voornaamste reden ontslag

De voornaamste reden voor het verliezen van een baan was vorig kwartaal het verdwijnen van de functie binnen het bedrijf. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.

Lees verder

Nieuws, 10 september 2013

Zes Nederlandse universiteiten in top 100

DEN HAAG - Zes universiteiten in Nederland hebben de top-100 bereikt van de QS World University Rankings 2013 die dinsdag is gepubliceerd. De Universiteit van Amsterdam staat met de 58ste plaats het hoogst aangeschreven.

Lees verder

Nieuws, 10 september 2013

'Herstel uitzendsector laat op zich wachten'

DEN HAAG - De werkgelegenheid voor uitzendkrachten neemt ook volgend jaar niet of nauwelijks toe. Dat voorspelt het economisch bureau van ABN Amro in een vandaag gepubliceerd rapport.

Lees verder

Nieuws, 9 september 2013

Nederland in top van gelukkigste landen

DEN HAAG - Nederland staat op de vierde plek in een lijst van 'gelukkige landen' van de Verenigde Naties. Alleen Denen, Noren en Zwitsers zijn nog gelukkiger.

Lees verder

Nieuws, 6 september 2013

'Steeds minder mensen wisselen van baan'

DEN HAAG - Door de economische crisis verwisselen steeds minder mensen van baan, de mobiliteit van werk naar werk neemt af.

Lees verder

Nieuws, 3 september 2013

De werkgelegenheid uitzendkrachten blijft afnemen

DEN HAAG - De werkgelegenheid voor uitzendkrachten is in juli en augustus opnieuw achteruitgegaan. Het blijkt uit de cijfers die de brancheorganisatie voor uitzendondernemingen ABU dinsdag heeft gepubliceerd.

Lees verder

Nieuws, 2 september 2013

Flexwerker vanaf 2015 beter beschermd

DEN HAAG - Het kabinet wil verbeteringen voor flexwerkers per 2015 invoeren. Een jaar eerder dan de versoepeling van het ontslagrecht en de bezuinigingen op de WW worden ingevoerd. Dat blijkt uit een wetsvoorstel dat minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) voor advies naar de Raad van State stuurt.

Lees verder

Volg ons via