TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment
Nieuws, 29 september 2014

Ziekteverzuim gedaald naar 3,7 procent

Het ziekteverzuimpercentage in Nederland is in het tweede kwartaal van dit jaar gedaald naar 3,7 procent. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.

Lees verder

Nieuws, 26 september 2014

Meerderheid mkb’ers maakt gebruik van social media

Drie op de vijf ondernemers in het Nederlandse mkb maken gebruik van social media. Een flinke toename sinds 2011, toen was dit nog maar één op de drie. Dat blijkt uit een onderzoek van Microsoft dat tijdens de Week van de Ondernemer in Eindhoven werd gepresenteerd.

Lees verder

Nieuws, 24 september 2014

Banenkrimp minder sterk dan gedacht

Het aantal banen in Nederland is in het tweede kwartaal verder gedaald, maar minder sterk dan eerder werd gedacht. Dit blijkt uit een tweede raming van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder

Nieuws, 23 september 2014

Op zoek naar die ene 'Bolleboos'? Of wellicht een ‘regelneef’?

Het woord 'bolleboos' is bij een verkiezing van de Dikke Van Dale gekozen tot het mooiste woord van de afgelopen anderhalve eeuw.

Lees verder

Nieuws, 23 september 2014

'Nederland in top 4 van rijkste landen'

Nederland is het op drie na rijkste land ter wereld. Dit blijkt uit het vandaag gepubliceerde Global Wealth Report van de Duitse verzekeraar Allianz.

Lees verder

Nieuws, 5 september 2014

Salarissen groeien niet mee met vraag naar professionals

In Nederland groeide het aantal vacatures in het tweede kwartaal met 6 procent ten opzichte van het eerste kwartaal. Vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar is die groei zelfs 13 procent.

Lees verder

Nieuws, 3 september 2014

De Nederlandse arbeidsmarkt scoort goed

De Nederlandse arbeidsmarkt biedt relatief veel banen met een goed inkomen en ook veel zekerheid.

Lees verder

Nieuws, 2 september 2014

Uitzendmarkt trekt stevig aan

De werkgelegenheid voor uitzendkrachten is de afgelopen tijd opnieuw sterk gestegen. Dit blijkt niet alleen uit cijfers van het CBS, maar ook van brancheorganisatie ABU.

Lees verder

Nieuws, 2 september 2014

Minister wil werkstress bespreekbaar maken

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) wil een cultuurverandering bij bedrijven om het taboe rond werkstress te doorbreken. Dat zei hij na afloop van een bijeenkomst over werkstress. "Dit is een groot maatschappelijk probleem", aldus de minister.

Lees verder

Volg ons via