TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment

Over ons

TopLocal Recruitment is opgericht in december 2010 door Robert Robinson. Hij is ruim tien jaar werkzaam geweest als directeur en regiomanager in de werving & selectie en uitzendbranche.

In het verleden was hij oprichter en eigenaar van Impressive Company Services, na fusie nu opererend onder de naam ImpressiveGreenApple.

TopLocal Recruitment heeft oog voor de veranderende arbeidsmarkt en ziet een uitdaging in het eigentijds samenbrengen van vraag en aanbod. 

Leaflet_TopLocal_Recruitment-klein.jpg

TopLocal Recruitment

Meer dan 15 jaar ervaring en kennis staan tot uw beschikking: search, werving en selectie van professionals op hbo/wo werk- en denkniveau voor de kern van uw (mkb-)bedrijf. De bedrijfscultuur staat tijdens het gehele proces centraal. Het contracteren van een professional waarvan competenties en gedrag passen bij de waarden en principes van uw organisatie leidt tot verbondenheid en tevens meer loyaliteit. Het doel: een duurzame match.

Onze visie 
Authenticiteit is het sleutelwoord. De match staat of valt bij het hebben van dezelfde ideeën en doelen. De focus is gericht op die kandidaten die zichzelf herkennen in de kerncompetenties van uw organisatie en passen in de bedrijfscultuur.

Transparant in prijs
U bepaalt als opdrachtgever de prijs van onze dienstverlening, de toegevoegde waarde, dat is voor ons de uitdaging in samenwerking.

Ons adagium: onderneem met en voor mensen.

Op uw doel af?
Neem contact met ons op via info@toplocal.nl of bel 06-15037551.

Volg ons via