TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment

Wat kunnen wij je bieden?

Van onze ervaring, ideeën en kennis van de arbeidsmarkt kun je gebruik maken. Wij gaan op zoek naar werk en stellen jou voor bij onze opdrachtgevers. Een samenwerking voor de lange termijn is het doel.

Wij bieden hulpmiddelen om je sterker te profileren op de arbeidsmarkt. Personal branding, weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat is essentieel om jezelf beter te presenteren dan anderen.

Een persoonlijk gesprek is de basis om samen vast te stellen welke functies het beste bij je passen. Het gaat over competenties, vaardigheden, ambitie, verantwoordelijkheid en de juiste balans vinden tussen werk en privé. 

Hoe doen wij dat?

Een eerlijke en duidelijke presentatie geeft jou als kandidaat de meeste kans om uitgenodigd te worden. Daarom is onze focus mede gericht op personal branding. Ken je kracht en weet wat je wilt. Bedrijven kiezen voor talent, mensen met ambitie en een enthousiaste werkhouding. Kijk voor meer informatie op www.toplocal.nl/tips

Tijdens het gesprek wordt er beoordeeld op verschillende aspecten. Het zijn/de houding, het kunnen/cv en de competenties, het willen/de ambities en het talent/aangeboren en verifieerbaar spelen een hoofdrol. Het is een wezenlijk onderdeel van jouw presentatie naar onze opdrachtgevers.

Jouw competenties, kennis en werkervaring matchen wij met de vraag uit de markt. Wij kijken naar de bedrijfscultuur, de bedrijfsdoelstellingen, taakomschrijving en eisen op functieniveau. Er wordt veel gevraagd en veel verwacht.

Het gaat over werk en werkzekerheid, boeien en (ver)binden, voor nu en in de toekomst. Volg ons via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Personal Branding

Personal branding, jij bent je eigen topmerk. Een heldere en overtuigende presentatie is de eerste stap op weg naar de baan die het beste bij je past. Vraag je af waar je voor staat, wat jou kenmerkt en uniek maakt. Om vervolgens te kijken naar wat je nog kunt ontwikkelen en wil bereiken.

Tijdens ons gesprek en via de website en social media geven wij je informatie en tips op het gebied van personal branding.

Weet wat je kan, wat je wil en vooral het waarom. Je bewust zijn van je eigen talent en ambitie maakt je aantrekkelijker voor werkgevers.

Volg ons via