TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment

Matching blijft mensenwerk
Je kunt je het beste inschrijven via de site. Daarna nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat je wilt en bepalen dan samen het vervolgtraject. Als wij een gesprek hebben ingepland, sturen wij je hiervan een bevestiging met een vragenlijst ter voorbereiding op het gesprek.

Persoonlijk gesprek
Het gesprek duurt ongeveer een uur en zal voornamelijk gericht zijn op het zijn/de houding, het kunnen/cv en de competenties, het willen/de ambities en het talent/aangeboren en verifieerbaar. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de STAR methodiek.

Individueel ontwikkelingsplan
Het gesprek gecombineerd met de ingevulde vragenlijst zijn de ingrediënten voor het ontwikkelingsplan. De inhoud geeft weer wat je toekomstplannen zijn en hoe je die wenst in te vullen. Welk doel heb je voor ogen? Wat kan, wil en ga je daar zelf aan doen? Wat is daar voor nodig? Met die inzichten kunnen wij samen aan de slag.

Ondersteuning en advies
Ongeacht of je via TopLocal Recruitment werkt, blijven wij je volgen, helpen je met jouw toekomstplannen en dienen als vraagbaak. Ons netwerk, onze kennis over de regio en persoonlijke aandacht maken het verschil. Je kunt er altijd een beroep op doen.

Flexibiliteit
Van een leven lang een baan bij één organisatie op naar werkzekerheid, daar kunnen wij jou in bijstaan. Wij bieden je het gemak van een partner die direct in contact staat met de regionale arbeidsmarkt. En dat biedt jou meer perspectief en kansen. Zodra je toe bent aan de volgende stap kunnen wij voor je aan de slag, jij bepaalt.

TopLocal Recruitment
Natuurlijk wil je weten hoe wij in de wereld staan. Onze kernwaarden: alles in dienst van het klantbelang, professioneel, ondernemend, creatief, transparant, integer, efficiënt en betrokken. Recruitment is teamwork, maar ook persoonlijk nemen wij de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. TopLocal Recruitment staat voor drie keer top; kandidaten, bedrijven en resultaat. 

Volg ons via