TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment

Professionals in regio Den Haag
Ben je op zoek naar een baan in de regio, dan ben je bij ons aan het juiste adres. TopLocal Recruitment richt zich met name op zelfbewuste professionals op het gebied van financiën, sales, marketing, HR, office support, communicatie en techniek. Het betreft functies op HBO/WO werk- en denkniveau. Een samenwerking voor de lange termijn is ons doel.

Personal branding
Wij bieden hulpmiddelen om jezelf sterker te profileren op de arbeidsmarkt. Personal branding, weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat is essentieel om jezelf beter te presenteren dan anderen. In het TopLocal Online Systeem houd je jouw gegevens up-to-date en maakt de presentatie waarmee wij je aanbieden bij onze opdrachtgevers.

Persoonlijk gesprek
Een inhoudelijk persoonlijk gesprek met een van onze ervaren recruiters is de basis om samen vast te stellen welke functies en bedrijven het beste bij je passen. Er wordt gesproken over zijn (wie ben je), kunnen (wat kan je), willen (wat wil je) en je specifieke talenten. Daarnaast zijn je ontwikkelingsdoelen van groot belang.

Individueel ontwikkelingsplan
Het opstellen van een individueel ontwikkelingsplan (IOP) geeft jou meer inzicht in je verdere loopbaan. Het gaat over je ambitie, verantwoordelijkheid nemen, het creëren van mogelijkheden en ontwikkeling. Ook de werkhouding en werken aan werkzekerheid in de toekomst spelen hierin een belangrijke rol. Neem het heft in eigen hand en kies voor een baan met mogelijkheden tot ontplooiing.

Zelfkennis
Wat vind je belangrijk en wat is er ondergeschikt? Door deze zaken op een rij te zetten, krijg je een beter inzicht in jouw specifieke wensen over werk, loopbaan en de balans in werk en privé. Een handige leidraad bij het maken van keuzes en de zoektocht naar de ideale baan.

Persoonlijk contact
Na het invullen van je online profiel en onze uitgebreide kennismaking gaan wij actief op zoek naar jouw ideale baan. Na het interview, ongeacht of je via ons aan de slag gaat, kun je er in ieder geval op rekenen dat wij regelmatig persoonlijk contact onderhouden. Ook volgen wij via het TopLocal Online Systeem jouw loopbaan, ontwikkeling en beschikbaarheid. Uiteraard houden wij je ook op de hoogte van de interessante banen in de regio en het laatste nieuws over de arbeidsmarkt.

Volg ons via