TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment

Alle mogelijkheden op een rij
De juiste kandidaat geselecteerd, dan staat u voor de opdracht om met elkaar te besluiten welke arbeidsrelatie het meest geschikt is. Niet altijd een gemakkelijke keuze, ook hierin staan wij u graag bij met een gedegen advies.

Vaste dienst
Voor de dienstverlening wordt eenmalig een percentage van het bruto jaarsalaris in rekening gebracht. Afhankelijk van het bruto jaarsalaris en het aantal werkzame uren wordt de eenmalige fee berekend. Naarmate het bruto jaarsalaris hoger wordt, zal het percentage dalen.

Voorbeeld: jaarsalaris kandidaat is 13 keer bruto maandsalaris.
Berekening tarief: x percentage van het bruto jaarsalaris, exclusief BTW.
Facturatie in twee delen: bij aanname kandidaat 50%, na 2 maanden gebleken geschiktheid 50%.

Detacheren
De werknemer treedt in dienst van TopLocal Recruitment voor een afgesproken periode met opzegtermijn. Voor de dienstverlening wordt een flexibel percentage per uur berekend. Het percentage wordt berekend aan de hand van het bruto uurloon, de kostprijs en de duur van de verbintenis. Ook de betalingstermijn is van invloed.

Uitzenden
De werknemer treedt op uitzendbasis in dienst: alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht en er geldt een beperkte opzegtermijn. Voor de dienstverlening wordt een flexibel percentage per uur berekend. Het percentage wordt berekend aan de hand van het bruto uurloon, de kostprijs en de duur van de verbintenis. Ook de betalingstermijn is van invloed.

Payrollen
Stel u heeft zelf een geschikte kandidaat geselecteerd, maar wil deze niet direct in vaste dienst nemen, dan is payrollen de oplossing. Dat kan zowel op detacheringsbasis als op uitzendbasis. Doordat de werving- en selectiekosten niet van toepassing zijn, levert deze werkwijze voor u een aanzienlijke kostenbesparing op. Voor de dienstverlening wordt een vast bedrag per uur gerekend. Het bedrag wordt berekend aan de hand van het bruto uurloon, de kostprijs en de duur van de verbintenis. Ook de betalingstermijn is van invloed.

ZZP’er
Een samenwerking voor een termijn van 6 maanden of langer. Wij brengen zowel bij de opdrachtgever als bij de ZZP’er eenmalig een bemiddelingsfee in rekening. Daarna zijn de betrokken partijen vrij om de samenwerking te continueren.

Verbondenheid in ondernemerschap
Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om daar inhoud aan te geven, hanteren wij een gefaseerde betaling indien de kandidaat direct in vaste dienst treedt.

Als er sprake is van detacheren, uitzenden of payrollen hanteren wij voor de eerste twee dagen een tevredenheidsgarantie. Die houdt in dat, mocht een kandidaat onverhoopt niet voldoen aan het verwachtingspatroon, wij over maximaal 16 uur geen marge in rekening brengen.

Dat vinden wij een transparante en rechtvaardige manier van zaken doen. Een verbintenis voor de lange termijn is ons uitgangspunt.

Volg ons via