TopLocal Recruitment Den Haag

TopLocal Recruitment

Regionale arbeidsmarkt
TopLocal Recruitment heeft de beschikking over een professioneel en eigentijds wervingsapparaat, onze recruiters zijn voor u de directe lijn met de regionale arbeidsmarkt. Kandidaten worden beoordeeld op houding, kennis en ambitie, uiteraard is ook hun beschikbaarheid van belang.

Persoonlijk contact
Door regelmatig contact te onderhouden en door middel van ons TopLocal Online Systeem volgen wij de ontwikkeling en loopbaan van de kandidaat op de voet. Het investeren in kandidaten door van gedachten te wisselen over werk, persoonlijke omstandigheden, wensen en ambities schept een vertrouwensband. Erg belangrijk, want zoeken, vinden, boeien en (ver)binden is een investering voor de toekomst.

Pieken en dalen
Groeit uw bedrijf snel en heeft u meer capaciteit nodig? Dan is het aannemen van nieuwe werknemers, voor kortere of langere termijn, een prima optie. Is er onverwachts een terugval? Dan is het snel en efficiënt afscheid nemen van werknemers helaas onontbeerlijk, maar uiteraard mogelijk. Door deze manier van werken houdt u de personele kosten variabel en dat doet de winst toenemen. 

Flexibele contracten
Flexibele arbeidscontracten zijn zeer geschikt om fluctuaties in personele bezetting op te vangen. De medewerkers kunnen via TopLocal Recruitment op diverse manieren worden gecontracteerd: detacheren, uitzenden of payrollen. Ook de ZZP’er is een optie. De formele werkgeversrol wordt door ons van u overgenomen, dat levert u direct een aantal voordelen op. Minder administratie en een tijdsbesparing aan personele zorg, denk bijvoorbeeld aan doorbetaling en begeleiding bij ziekte.

Ideeën, ervaring en kennis
Binnen TopLocal Recruitment is een rijkdom aan ervaring en kennis aanwezig. Oprichter Robert Robinson heeft al meer dan 15 jaar ervaring op dit specifieke vakgebied. Vrijblijvend kennis maken, kennis delen en samen de uitdaging aangaan is wat wij ambiëren.

Ideeën, kennis en ervaring zijn waardevol, advies is wat wij graag geven!

Volg ons via